21 Şubat 2024 Çarşamba

Sağlık Bakanlığı 27 Bin Personel Alımı Yapacak

 Sağlık Bakanlığı 2022 KPSS puanı ile Türkiye Geneli 27 bin personel alacak.Tercih tarihleri 21-28 Şubat tarihlerinde.Uşak'ta açık olan kontenjan sayısı ise 100 civarıdır.Lise mezunu, Önlisans ve Lisans mezunları tercih yapabilecek.Tercih ücreti 80 TL dir.Tercih Kılavuzu ve Tercih yapmak için aday ösym sitesini kullanabilirsiniz.Sonuçlar merkezi yerleştirme ile puan sıralamasına göre yapılacak.



Uşak Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Volkan YEŞİLDAĞ

 

1989 Doğumlu.Aslen Uşak Ulubey Küçükkayalı nüfusuna

kayıtlıyım .2001 yılından beri Fatih Mahallesinde ikametim.

Muğla Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği mezunuyum.

Yıllarca farklı okullarda ücretli öğretmenlik ve özel ders

tecrübem oldu. Uzun yıllar Yurtiçi ve Yurtdışı online siteler

 üzerinden ürün satışı yapan bir şirketim var.Bazı ürünleri alıp

satıyoruz, bazılarını ise kendimiz dikiyoruz.

Şimdi ise bu bilgi, beceri, tecrübem ve eğitimim  ile 2024 Yerel

seçimlerinde Uşak Fatih Mahallesi Muhtar Adayıyım.

Vizyon projelerim ile gençlerimizin eğitimine destek olacak

 ve onlara yol göstereceğiz.

Mahallemizdeki bazı ailelerin gelir düzeyini arttıracağız

Mahallemizdeki esnafların ürün ve hizmetlerini tanıtacağız.

ÜCRETSİZ E-Devlet Çıktısı

Kazımkarabekir Caddesi Milli Egemenlik Okulu’nun karşısındaki işyerimizde mahalle sakinleri için Vatandaş bilgisayarımızda E-devlet işlemlerinizi yapabilir, tarayıcılı, fotokopili yazıcımızdan ÜCRETSİZ Resmi belgelerinizin çıktısını alabilirsiniz ve çoğaltabilirsiniz.

Muhtarlık görevini devralırsak hem işyerimizde hem de aynı sistemi muhtarlık binasına kurarak bu hizmetimiz ÜCRETSİZ olarak devam edecektir.                                                        Resmi kurum çıktıları ÜCRETSİZ                                       Resmi evrak fotokopisi ÜCRETSİZ                                    Resmi evrak tarayıcı kullanımı ÜCRETSİZ

Bilgisayar  ve Bilişim Kursları

Şu an sahip olduğum 5 adet bilgisayar ile resmi kurumların Bilgisayar kursu açmadığı zamanlarda tüm mahalle sakinlerine bu bilgisayarlar ile Öğretmen kimliğimle Office Programları, Web tasarım ve Seo kursları başlangıç seviyesinde kurs verilecektir.Mahalle konağı yapıldığında bu bilgisayar kendi maddi gücüm ile 10 adet sayıya ulaşacaktır.

Dikiş – Nakış – El İşi Kursları

Sahip olduğum 5 adet dikiş makinesi ile resmi kurumların bu tarz kursları açılmadığı zamanlarda, mahalle sakinlerimiz için bu makineler ile piyasada satılan ürünler üzerine üretimi üzerine ÜCRETSİZ Eğitim

Muhtarlık Binası Mahallemizde

365 gün içinde Muhtarlık binasının projesini resmi kurumlara başlatamazsam 366. Gün kendi maddi imkanlarım ile inşaatını başlatacağım.

Mahalle Konağı

Mahallemize yakışır bir mahalle konağı yapılması için diğer yapacağımız projelerin de gücü ile yapılmasını için çalışacağız.

Üreten ve Kazanan Kadın Kooperatifi

5 yıldan uzun süredir kendi şirketim ile hem yurtiçi hem yurtdışı internet üzerinde ürün satışı yapmaktayım               Bazı ürünlerini kendi dikiş makinelerim ile üretmekteyim.

Bu konudaki deneyimlerim ile piyasada para kazandıran ürünlere yönelik üretim ve satış yapan bir kooperatif kuracağız.  Böylece mahallemiz sakinleri hem boş vakitlerini değerlendirmiş olacak, hem de ev ekonomisine bir nebze olsun katkı sağlacaktır.

Fen – Matematik Kursları

Resmi kurumların açtığı kurslar haricinde durumu olmayan öğrencilerimiz  için kendi öğretmen vasfım ile haftalık 10 ders saati Fen bilgisi ve Matematik eğitimi tarafımca ÜCRETSİZ verilecektir



21 Ağustos 2023 Pazartesi

Uşak Pilavcı Temel Reis - Uşak Yemek Sipariş

 Uşak Pilavcı Temel Reis Ramazan Temel Alo paket yemek sipariş telefonu ve adresi.Uşak tavuklu pilav ve tost paket servis.Uşak adrese getir yemek siparişi numaralarını websitemizde bulabilirsiniz.Uşak Merkez öğrenci için ekonomik yemek adresleri.

Telefon Numararası : 0551 686 07 88

Adres : Kurtuluş Mah. Doğan Sk. No:11 Merkez / UŞAK






4 Haziran 2023 Pazar

Uşak Pazarı - Uşak Pazar Yerleri Gün Zaman ve Adresleri

 Uşak pazar yerleri gün ve yerleri.

Pazartesi Sivaslı ilçesi pazarı

Salı Dikilitaş pazarı - Barbaros Caddesi Ünalan Mah. Merkez UŞAK

Çarşamba Büyük Pazar - Uşak Yeni Belediye binası yanı.

Çarşamba Mende Pazarı - Mimar Sinan Caddesi Merkez UŞAK

Çarşamba Kıyafet Pazarı - Emniyet Sokak Merkez UŞAK

Perşembe Atapark Pazarı - Karun AVM Karşısı Merkez UŞAK

Cuma Elmalıdere Pazarı - Şehit İsmail Çetin Cad. Merkez/UŞAK

Cuma Esentepe Pazarı - Fatih mh. Çayır Sokak Merkez UŞAK

Cuma Ulubey Pazarı - Ulubey ilçesi UŞAK

Cumartesi Şekerevleri Pazarı - Atatürk mah. 1. Mezarlık Sokak

Cumartesi Halkkonutları Pazarı - Cumhuriyet mh. Halkkonutları Merkez UŞAK

Cumartesi Kemalöz Pazarı - Kemalöz mh. 5. Can Sk Merkez UŞAK

Cumartesi Banaz Pazarı - Banaz İlçesi UŞAK





24 Mayıs 2023 Çarşamba

Uşak Dönerci Yunus - Dönerci Yunus Sipariş İletişim Menü

 Uşak Merkez Dönerci Yunus Alo paket sipariş telefon numarası ve adres bilgisi.Uşak dönerci yunus soslu tavuk dürüm, soslu tavuk iskender ve diğer fastfood menüleri aşağıdaki gibidir.









23 Mayıs 2023 Salı

Sivaslı Çilek Festivali 2023 Konserleri ve Programı

 Uşak 35. Sivaslı Çilek Festivali tarihi, programı ve konser şarkıcıları belli oldu.9-10-11 Haziran 2023 tarihlerinde yapılacak olan Sivaslı Çilek Festivali'nde gelecek sanatçılar İrem Derici, Atiye ve Manuş Baba.Sivaslı Evrenlide yapılacak olan çilek festivali 9 Haziran Cuma günü başlayıp 11 Haziran Pazar akşamı yapılacak konser ile sona erecektir.






19 Mayıs 2023 Cuma

Elektrikli Scooter 4 Bin TL İndirimle Satılıyor.Son Stoklar

 Popüler eticaret sitesi ünlü marka elektrikli scooterı piyasadan 4 bin TL ucuza satıyor.Bu indirim stok bitene kadar geçerlidir.Alimünyum gövdeli 25 km/h hıza ulaşabilen elektrikli scooter.3 güç kademeli, hızlı şarj olabilen, katlanabilir ve bluetooth bağlantısına sahip bu elektrikli scooter sipariş vermek için Sipariş linkine tıklayarak siteye gidebilirsiniz.Site elektrikli scooter ve elektrikli bisikletlerde her hafta indirim yapan bir eticaret sitesidir.Üye olup her hafta indirimli satılan ürünlerden haberdar olabilirsiniz.

ÜRÜNÜN SAYFASI İÇİN BURAYA TIKLAYIN.








Düşük Faizli Kredi Müjdesi! 50 Bin TL %1.12 Faizle

 Herkesin bilmediği o bankadan 50 bin TL ekpara hesabı.Aylık kullanım faizi %1.12.Örneğin 50 bin TL ek paranızı 20 gün kullandığınızda 21 günlük kullanım faizi ödersiniz.50 Bin tl ekparanızı çekip 20 gün sonra yatırdığınızda yaklaşık 400 lira gibi bir faiz ödersiniz.12 ay kullandığınızda ise yaklaşık 7 bin TL civarı faiz ile 57 bin olarak geri ödersiniz.Yani 50 bin TL yi 1 yıl sonra 57 bin TL olarak ödersiniz.Üstelik aylık taksit olarak sadece 560 TL civarı faizini ödeyerek istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.Bu işlem için ticari hesap açmanız gerekir.Ticari hesap başvuru linki aşağıdadır.

TİCARİ HESAP AÇ BAŞVURU LİNKİ TIKLA




Uşak Kocatepe Dürüm İletişim Telefon Numarası

 Uşak Kocatepe Tavuk Dürüm İletişim ve Telefon Numarası bilgileri.Uşak Kocatepe soslu tavuk dürüm sipariş telefonu ve adres bilgisi.Uşak Kocatepe dürüm menü ve fiyat bilgileri iletişim numarasından ulaşarak öğrenebilirsiniz.Uşak'taki diğer tavuk dürüm ve fastfood firmalarını sitemizde bulabilirsiniz.Uşak'ta aracı kurum ve siteler olmadan daha uygun fiyatlı yemek siparişleri için bu sitedeki fastfood firmalarını telefonlarından direk arayarak sipariş verebilir ve kapıda kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.





29 Ekim 2019 Salı

Toptan Kilim Yolluk Uşak - Toptan Kilim Satışı

Toptan ve Perakende Uşak Kilimi - Antik - Otantik ve Şönil Kilim Modelleri Fiyatları

Uşak'ta fabrikadan firmalara özel fiyatla 9 metrekareye kadar kilim çeşitleri

Toptan Kilim Paspaslar

Toptan Savan Kilim Halı örtüleri

Halı Desenli Kilimler

Serme Araba Koltuk Kilimleri

Kilim minderler - Şark Köşesi Kilimleri










31 Ağustos 2018 Cuma

Ebru Yaşar Konseri 2018 - Banaz Uşak

Banaz Belediyesi'nin düzenlediği 31 Ağustos 2018 Ebru Yaşar konseri.Banaz Kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ebru Yaşar konseri.Uşak'taki firmalar, konserler video ve haberl için Facebook sayfamızı beğenerek bizi takip edebilirsiniz.Uşak'taki tüm konser ve etkinlikleri takipçilerimizle elimizden geldiğince paylaşamaya çalışacağız.
.

11 Ağustos 2018 Cumartesi

Pideci Arif - Uşak Gala Pide

Pideci Arif Uşak Gala Pide telefon numarası ,adresi menü ve fiyatlar.Uşak pideciler ve dönercilerini  sitemizde bulabilirsiniz.
Pideci Arif Gala Pide kıymalı pide, kuşbaşı, tavuk kuşbaşı, peynirli, kaşarlı ıspanaklı peynirli, maydonoz peynirli, kıymalı yumurtalı, mantarlı kaşarlı, sucuklu kaşarlı, kuşbaşı kaşarlı ve gala özel pide çeşitleri, lahmacun, etli etmek, fırın pizza
Çorba çeşitleri, iskender çeşitleri, kiremit çeşitleri, kebap ve dürüm çeşitleri.
.
Adres : Kurtuluş mahallesi Dedehasan Sokak No :14 C Merkez /UŞAK
.
Telefon Numarası : 0276 227 77 00
.

25 Temmuz 2018 Çarşamba

Sivaslı 2. Gurbetçi Festivali Konserleri

Uşak Sivaslı 2. Gurbetçi Festivali Konser Programı ve sanatçılar.Resul Dindar, Koray Aydın ve İntizar.2. Sivaslı Gurbetçi Festivali 3 - 4 - 5 Ağustos 2018 tarihlerinde Sivaslı Evrenli Doğal Parkı'nda yapılacaktır.Tüm halkımız davetlidir.
.

12 Temmuz 2018 Perşembe

Uşak Yurtiçi Kargo Şubesi

Uşak Yurtiçi kargo telefon numarası ve adres bilgileri.Uşak Yurtiçi kargo şubeleleri ve diğer marka şubeleri iletişim bilgilerini sitemizde bulabilirsiniz.Telefon numaraları ve adresleri mevcuttur.Uşak Merkez ve ilçeleri kargo şubeleri bilgilerine sitemizden ulaşabilirsiniz.
.

"Uşak Yurtiçi Kargo Şubeleri", "Uşak Kargo Şubeleri", "Uşak Yurtiçi Kargo Kilim", "Uşak Yurtiçi Kargo Dericiler", "Uşak Yurtiçi Kargo Telefon", "Uşak Yurtiçi Kargo Adresi", "Uşak Yurtiçi Kargo iletişim"

30 Haziran 2018 Cumartesi

Uşak Otelleri Fiyatları ve Telefonları

Uşak Merkez ve ilçelerindeki otellerin fiyatları ,telefon numaralarını ve adreslerini sitemizde bulabilirsiniz.Uşak otel isimleri ve iletişim bilgileri aşağıdadır.3 yıldızlı ,4 yıldızlı ve 5 yıldızlı oteller.
Ramada, Ağaoğlu, Kremon, Yücell, Dülgeroğlu, Onarslan, Akdağ, Uzcan, Özgöbek Rönesans, Çakabey, Şahlan, Çardak, Kayalar otel ve diğerleri.
.

"Uşak Otelleri", "Uşak otel fiyatları", "uşak otel telefonları", "uşak otelleri iletişim", "uşak hotelleri"

Rehberde Bul